Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 392g649kcal65.7g0g43.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 48g124kcal12.9g0g8.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 280g925kcal5.6g8.4g98.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g631g221kcal11.4g40.4g1.3g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2730g4090kcal191.2g97.6g329.4g40.4g
Valittu annoskoko1365g2045kcal95.6g48.8g164.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna683g1022kcal47.8g24.4g82.4g10.1g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481