Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi906g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g45g4.5kcal0.7g0g0.3g38.5g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g25g90kcal11.2g10g1.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale68g41kcal6.8g3.4g0.2g49.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl317g1909kcal76.4g20.9g171.2g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g4088kcal190.2g68.6g346.4g220.6g
Valittu annoskoko1368g2044kcal95.1g34.3g173.2g110.3g
Annoskoko puolitettuna684g1022kcal47.6g17.2g86.6g55.2g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174