Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 896g98kcal5g12.5g0.9g6.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 448g592kcal11.8g14.3g53.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g1455kcal33.8g71.6g109.2g12.6g
Valittu annoskoko1368g727kcal16.9g35.8g54.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna684g364kcal8.5g17.9g27.3g3.2g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021