Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g482g1061kcal91.6g0g82g0g
Sika-nautajauheliha241g533kcal42.2g0g41g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 241g155kcal7.7g11.6g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g121g36kcal1.2g4.8g0.4g0g
Nokkonen (100g)60g22kcal3.6g0.8g0.4g2.5g
Korppujauho 30g110kcal3.2g22.6g0.3g1.6g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g60g182kcal10.8g29.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g4575kcal353.8g138.8g293.4g8.2g
Valittu annoskoko1368g2287kcal176.9g69.4g146.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna684g1144kcal88.5g34.7g73.4g2.1g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813