Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 613g111kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Herkkusieni 219g35kcal4.6g0.7g0.7g3.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]88g295kcal10.5g0g32.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2737g3543kcal75.6g54.8g335.8g15.4g
Valittu annoskoko1369g1772kcal37.8g27.4g167.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna684g886kcal18.9g13.7g84g3.9g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412