Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9375g5625kcal140.6g1218.8g9.4g84.4g
Oliiviöljy 313g2764kcal0g0g312.5g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g156g205kcal4.7g32.8g9.4g21.9g
Suola, annos 3g78g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g78g133kcal6.3g25g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17452kcal303.2g2553.2g663.6g212.6g
Valittu annoskoko10000g8726kcal151.6g1276.6g331.8g106.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4363kcal75.8g638.3g165.9g53.2g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454