Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g34g55kcal6.7g0g3.4g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)16g55kcal2.5g10g0.4g0.9g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g13g15kcal1.1g1.9g0.1g1.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g10g25kcal1.9g0g2.2g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g349kcal25.6g29.6g14.2g5.2g
Valittu annoskoko137g175kcal12.8g14.8g7.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna69g87kcal6.4g7.4g3.6g1.3g
Arvot/100g100g127kcal9.3g10.8g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485