Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g48g53kcal11.1g0g0.9g0g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g4kcal0.2g0.7g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen19g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 12g1.9kcal0.2g0g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 2g18kcal0g0g2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P16g10kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g193kcal24g6.4g7.4g2.4g
Valittu annoskoko137g96kcal12g3.2g3.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g48kcal6g1.6g1.9g0.6g
Arvot/100g100g70kcal8.7g2.3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855