Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%35g60kcal7g0g3.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g63g103kcal5.3g7.6g5g3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g35g42kcal0.8g1.7g3.5g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g471kcal26.2g18.6g31g6g
Valittu annoskoko137g236kcal13.1g9.3g15.5g3g
Annoskoko puolitettuna69g118kcal6.6g4.7g7.8g1.5g
Arvot/100g100g172kcal9.5g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257