Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g4kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g31g34kcal5.3g0.8g1.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g23g82kcal1.9g17.6g0.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka7.8g10kcal0.2g2g0.1g0.3g
Hunaja 4.7g16kcal0g3.8g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g333kcal15.2g50.2g7.4g2.2g
Valittu annoskoko138g166kcal7.6g25.1g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna69g83kcal3.8g12.6g1.9g0.6g
Arvot/100g100g121kcal5.5g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414