Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g38g131kcal3g28.1g0.6g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Kanaliemi laimennettu 94g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g372kcal6.8g57.2g12.6g2.2g
Valittu annoskoko138g186kcal3.4g28.6g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna69g93kcal1.7g14.3g3.2g0.6g
Arvot/100g100g135kcal2.5g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080