Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g24g10kcal0.4g2.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g6.2g7.9kcal1.5g0.3g0.1g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g130kcal17.2g7.2g3.4g1.4g
Valittu annoskoko137g65kcal8.6g3.6g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g33kcal4.3g1.8g0.9g0.4g
Arvot/100g100g48kcal6.3g2.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010