Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)42g50kcal1.2g1.7g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.18g62kcal2.3g12g0.4g0.7g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.3g0g1g0g
Tonnikala vedessä 31g33kcal7g0g0.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%8.8g25kcal2.6g0.2g1.5g0g
Katkarapu 10g7.1kcal1.5g0g0.1g0g
Oivariini, 750.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g10g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g404kcal33.2g28.2g17.2g1.6g
Valittu annoskoko137g202kcal16.6g14.1g8.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna69g101kcal8.3g7.1g4.3g0.4g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842