Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g42g62kcal2.2g12.3g0.3g0.6g
Maito, Kevyt58g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g327kcal19.6g30.6g13.8g1.4g
Valittu annoskoko138g163kcal9.8g15.3g6.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g82kcal4.9g7.7g3.5g0.4g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040