Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P25g15kcal0.2g1.1g1g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g3.7g13kcal0.4g2.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g115kcal3.4g14.4g4g2.2g
Valittu annoskoko138g58kcal1.7g7.2g2g1.1g
Annoskoko puolitettuna69g29kcal0.9g3.6g1g0.6g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810