Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 24g25kcal2g3.3g0.1g1.6g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow24g18kcal1.3g2.8g0.1g0g
Paprika keltainen 19g5.7kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g47g16kcal0.8g3.2g0g0.7g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juusto, cheddar 11g47kcal2.9g0g3.9g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g288kcal15g22g14.2g5.6g
Valittu annoskoko138g144kcal7.5g11g7.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna69g72kcal3.8g5.5g3.6g1.4g
Arvot/100g100g104kcal5.4g8g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884