Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g22g20kcal4.2g0g0.2g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g22g19kcal2.7g0.2g0.7g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g28g10kcal0.5g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keltainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g5.8g10kcal1g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g157kcal17.2g6.8g6g0.8g
Valittu annoskoko138g78kcal8.6g3.4g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g39kcal4.3g1.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g57kcal6.2g2.5g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920