Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.7g30kcal1.2g4.9g0.6g1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Maitojauhe rasvaton 1.8g6.5kcal0.6g1g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)20g39kcal5.1g0g2g0g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g5.1g5.1kcal0.2g1g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g23kcal2g0g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa15g44kcal3.4g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g497kcal28.2g37.2g25.6g4.2g
Valittu annoskoko138g249kcal14.1g18.6g12.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna69g124kcal7.1g9.3g6.4g1.1g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.5g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253