Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 7.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Cashewpähkinä 3.7g22kcal0.7g0.7g1.7g0.1g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g9g32kcal0g7.4g0.1g0.4g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g65g68kcal6.8g0.6g4.2g0.4g
Seesamiöljy, Amoy0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g25g29kcal2.3g4.9g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g330kcal20.2g29.8g13.6g7g
Valittu annoskoko138g165kcal10.1g14.9g6.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna69g82kcal5.1g7.5g3.4g1.8g
Arvot/100g100g120kcal7.3g10.8g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346735