Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl466g560kcal88.6g4.2g20.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g342g157kcal2g37.6g0g0g
Hunaja 21g69kcal0.1g16.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g208g125kcal2.1g9.4g8.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g42g17kcal0.4g3.7g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2740g2065kcal189.4g154.6g73.8g6.4g
Valittu annoskoko1370g1032kcal94.7g77.3g36.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna685g516kcal47.4g38.7g18.5g1.6g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902