Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green150g487kcal36g73.5g1.5g18g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 127g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Porkkana 97g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 23g17kcal1g2.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g150g240kcal12g7.5g18g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2742g2108kcal105.8g198g88.8g52.4g
Valittu annoskoko1371g1054kcal52.9g99g44.4g26.2g
Annoskoko puolitettuna686g527kcal26.5g49.5g22.2g13.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764