Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 175g130kcal23g1.9g0.7g12.1g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 315g2783kcal0g0g314.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2275g7807kcal231.9g1592.8g27.3g79.6g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1750g4551kcal455.1g26.3g297.5g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g1400g1596kcal196g14g84g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1400g560kcal23.8g114.8g1.4g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g934g560kcal3.7g140g0.9g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35977kcal1867g3779.6g1453g190.8g
Valittu annoskoko10000g17988kcal933.5g1889.8g726.5g95.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8994kcal466.8g944.9g363.3g47.7g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776