Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g854g2236kcal148.5g0g170.7g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g75g224kcal2.6g3.4g22.4g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 17g19kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Korppujauho 43g156kcal4.5g32g0.4g2.3g
Vesi213g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g6277kcal316.8g87.6g494.2g9.4g
Valittu annoskoko1372g3138kcal158.4g43.8g247.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna686g1569kcal79.2g21.9g123.6g2.4g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807