Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 289g220kcal5.4g44.8g0.6g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g41g30kcal1.8g5.3g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu263g378kcal42g6.6g20.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5.8g14kcal0.3g2.5g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.8g15kcal0.8g0.7g1.1g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5.8g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g1533kcal103.4g148.8g55.4g13.8g
Valittu annoskoko1372g767kcal51.7g74.4g27.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna686g383kcal25.9g37.2g13.9g3.5g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774