Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 256g256kcal6.5g1g24.5g4.6g
Pekoni, paistettu 186g958kcal30.6g0g94.3g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti116g326kcal4g6.5g31.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl233g791kcal4.7g7g81.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g35g26kcal2.6g3.3g0.2g0g
Oliiviöljy 47g411kcal0g0g46.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g27.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 233g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Lihaliemi laimennettu 233g44kcal0g7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g6176kcal98.8g52.2g618.6g9.4g
Valittu annoskoko1372g3088kcal49.4g26.1g309.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna686g1544kcal24.7g13.1g154.7g2.4g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804