Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.7g0.3g0.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2745g3365kcal245.2g102g213.6g27.6g
Valittu annoskoko1373g1683kcal122.6g51g106.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna686g841kcal61.3g25.5g53.4g6.9g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853