Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2381g430kcal13.3g59.5g9.5g16.7g
Dolmio Light Classico Bolognese1701g629kcal20.4g132.7g1.7g11.9g
Jauheliha, sika-nauta 1361g3013kcal238.1g0g231.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1701g1871kcal39.1g68g170.1g0g
Maito, Kevyt2041g939kcal65.3g98g30.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g680g2449kcal190.5g13.6g183.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g467kcal13.9g95.2g1.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19594kcal1161.2g934g1257g66.8g
Valittu annoskoko10000g9797kcal580.6g467g628.5g33.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4899kcal290.3g233.5g314.3g16.7g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806