Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)6135g10061kcal1533.7g55.2g404.9g0g
Kananmuna kuoreton 2250g3209kcal281.2g6.7g230.6g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g614g791kcal25.8g31.3g61.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton409g86kcal1.2g6.5g0g0.4g
Voi 286g2077kcal3.4g1.1g232.8g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)307g252kcal29.1g33.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32952kcal3748.8g269g1859.2g0.8g
Valittu annoskoko10000g16476kcal1874.4g134.5g929.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8238kcal937.2g67.3g464.8g0.2g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607