Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6114g10149kcal1161.6g0g611.4g0g
Voi 131g950kcal1.6g0.5g106.5g0g
Sipuli (kuorittu)1135g307kcal14.8g54.5g2.3g19.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1747g1121kcal55.9g84.2g61.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 873g1246kcal109.2g2.6g89.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27544kcal2686.2g283.6g1741.6g39g
Valittu annoskoko10000g13772kcal1343.1g141.8g870.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6886kcal671.6g70.9g435.4g9.8g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689