Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g350g148kcal0g32.9g0.4g8.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala13g36kcal2.6g0.6g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 818g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 156g345kcal27.3g0g26.5g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2751g1080kcal60.8g70.8g59.2g19g
Valittu annoskoko1375g540kcal30.4g35.4g29.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna688g270kcal15.2g17.7g14.8g4.8g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511