Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 240g78kcal1.1g8.3g1.7g7.9g
Sokeri 85g346kcal0g85g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g128kcal0g31.1g0g0.5g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g11g67kcal0.7g6.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g1235kcal3.6g261.6g11.2g16.8g
Valittu annoskoko1376g618kcal1.8g130.8g5.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna688g309kcal0.9g65.4g2.8g4.2g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353