Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 27g234kcal0g0g26.5g0g
Vadelma 529g218kcal5.3g21.7g4.2g19.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka53g211kcal0g52.4g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe27g77kcal0.3g14.8g0g10.6g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 106g302kcal16.4g0.2g26.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 318g135kcal31.2g1.3g0.3g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g159g659kcal123.8g9.8g14g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)159g556kcal22.2g88.9g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g4780kcal398.4g378.2g165g60.4g
Valittu annoskoko1376g2390kcal199.2g189.1g82.5g30.2g
Annoskoko puolitettuna688g1195kcal99.6g94.6g41.3g15.1g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177