Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 500g139kcal5.9g20.3g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 50g17kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2753g1210kcal16g158.4g48g34g
Valittu annoskoko1377g605kcal8g79.2g24g17g
Annoskoko puolitettuna688g303kcal4g39.6g12g8.5g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976