A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2558g691kcal33.3g122.8g5.1g43.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g3488g7954kcal662.8g0g593g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1454g4070kcal276.2g0g319.8g0g
Vesi2326g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka174g143kcal5.9g33.1g1.7g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25714kcal1956.4g311.8g1839.2g90.4g
Valittu annoskoko10000g12857kcal978.2g155.9g919.6g45.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6429kcal489.1g78g459.8g22.6g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306