Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 208g58kcal2.5g8.4g0.4g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 519g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 149g39kcal2.3g5.2g0.3g2.8g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Lanttu 28g8kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)277g69kcal2.8g15.2g0g3.9g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g6.9g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g5.2g10kcal0g2.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g477kcal20.8g83.4g2.4g30.6g
Valittu annoskoko1377g238kcal10.4g41.7g1.2g15.3g
Annoskoko puolitettuna689g119kcal5.2g20.9g0.6g7.7g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823