Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g1161g163kcal22.1g13.9g2.3g0g
Kananmuna, keitetty 1916g2734kcal239.5g5.7g196.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro87g27kcal1.8g3.7g0.4g2.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5807g4400kcal108.6g895.5g11.6g58.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g232g63kcal3g11.1g0.5g3.9g
Sinappi 186g244kcal8.1g26.2g11.1g3.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)87g17kcal0g5.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 523g4617kcal0g0g522.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24528kcal766.2g1923.6g1488.8g136g
Valittu annoskoko10000g12264kcal383.1g961.8g744.4g68g
Annoskoko puolitettuna5000g6132kcal191.6g480.9g372.2g34g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174