Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g25g140kcal2g9.3g10.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g50g170kcal1.3g41.5g0.3g1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Siirappi 14g42kcal0g10.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g1173kcal10g157.4g56.8g2.8g
Valittu annoskoko138g587kcal5g78.7g28.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna69g293kcal2.5g39.4g14.2g0.7g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785