Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g75g53kcal12g0g0.2g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g180kcal25.8g3.8g6g1.2g
Valittu annoskoko138g90kcal12.9g1.9g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna69g45kcal6.5g1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g65kcal9.3g1.4g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968