Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 38g13kcal0.4g2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g167kcal15.6g5.4g8.2g2.6g
Valittu annoskoko138g83kcal7.8g2.7g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g42kcal3.9g1.4g2.1g0.7g
Arvot/100g100g60kcal5.6g2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303