Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g70g245kcal5.6g54.6g0.4g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 22g18kcal0.3g0.9g1.3g0.5g
Porkkana, paistettu 10g8.7kcal0.1g0.6g0.6g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g631kcal19g112.2g11.4g1.6g
Valittu annoskoko138g316kcal9.5g56.1g5.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna69g158kcal4.8g28.1g2.9g0.4g
Arvot/100g100g229kcal6.9g40.7g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605