Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50g180kcal1g1.3g19g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 50g19kcal1.6g1.4g0.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3g1.6kcal0.2g0.1g0.1g3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g570kcal13.2g9.2g53.4g6.2g
Valittu annoskoko138g285kcal6.6g4.6g26.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna69g143kcal3.3g2.3g13.4g1.6g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.3g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327