Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g42g33kcal0.6g2.8g2.1g0g
Munakoiso 33g7.4kcal0.2g1g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Broccoli 200 g17g3.5kcal0.5g0.3g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g130kcal3.4g10.2g7.6g2.2g
Valittu annoskoko138g65kcal1.7g5.1g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna69g33kcal0.9g2.6g1.9g0.6g
Arvot/100g100g47kcal1.2g3.7g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378