Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 32g26kcal0.5g5.4g0g1g
Porkkana 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g13g10kcal0.6g1.8g0.1g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.3g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g5.1g7.9kcal0.4g0.2g0.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g102kcal3.2g16.6g1.8g2.6g
Valittu annoskoko138g51kcal1.6g8.3g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g26kcal0.8g4.2g0.5g0.7g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193