Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk42g11kcal0.3g2.2g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijapapu, keitetty, suolaton 63g112kcal10.1g4.5g5g4.4g
Linssi, punainen, Go Green21g68kcal5g10.2g0.2g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g417kcal31.2g35g13.8g15.4g
Valittu annoskoko138g209kcal15.6g17.5g6.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna69g104kcal7.8g8.8g3.5g3.9g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074