Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.7g0g4.2g0g
Porkkanaraaste 200g23g6.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.4g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)17g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g10g38kcal2.8g0.2g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska 28g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g387kcal21.8g23.6g21.6g3.2g
Valittu annoskoko138g194kcal10.9g11.8g10.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna69g97kcal5.5g5.9g5.4g0.8g
Arvot/100g100g140kcal7.9g8.5g7.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260