Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)66g21kcal2g3.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g99kcal0g0g11g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g33g110kcal5.3g16.5g2.5g4.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 24g73kcal2.1g13.4g0.5g3.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.6g12kcal1g0.3g0.7g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g630kcal20.8g66.6g29.4g18g
Valittu annoskoko138g315kcal10.4g33.3g14.7g9g
Annoskoko puolitettuna69g158kcal5.2g16.7g7.4g4.5g
Arvot/100g100g228kcal7.5g24.1g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528