Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g26g44kcal5.1g0g2.6g0g
Punajuuri 37g14kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Ohrasuurimo 6.2g20kcal0.5g3.9g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 15g4.9kcal0.4g0.7g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 9g15kcal0.2g0.2g1.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g211kcal13.6g17.2g8.6g3.8g
Valittu annoskoko138g106kcal6.8g8.6g4.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna69g53kcal3.4g4.3g2.2g1g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.2g3.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363