Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium25g4.5kcal0.3g0.8g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)50g33kcal1.6g2.4g1.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 13g38kcal0.4g0.5g3.8g0.1g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 25g85kcal6.6g0g6.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g361kcal25.2g8.6g24.8g0.2g
Valittu annoskoko138g180kcal12.6g4.3g12.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna69g90kcal6.3g2.2g6.2g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040