Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g35g12kcal0.4g2.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g7g25kcal0.9g4.9g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g111kcal3.4g17.2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko139g56kcal1.7g8.6g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g28kcal0.9g4.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625