Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Merilohifile, norja109g182kcal18.3g0g12g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g27g41kcal0.8g1.2g3.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g475kcal38.2g2.4g34.8g0g
Valittu annoskoko139g237kcal19.1g1.2g17.4g0g
Annoskoko puolitettuna69g119kcal9.6g0.6g8.7g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497